Pages

Wednesday, 21 December 2011

Assignment Punya Pasal

Gambar aku dengan kawan sekelas dan dua pasangan dari negara luar. ni assignment punya pasal la, assignment English Communication masa aku sem1 da...kena interview dia orang. first time berbual dengan mat salleh n mek salleh..macam-macam kena tanya sampai blurr!!! tak tahu nak tanya apa...dah la aku ni kurang mahir sikit bab-bab speaking tambah pulak mat salleh tu kurang fasih dalam bahasa antarabangsa, mana tak nya dia asal dari norway..jadi makin susah la kerja aku. tapi nak buat macam mana, markah punya pasal buat yang termampu dan alhamdulillah la lecture aku terima....

No comments:

Post a Comment